SUPPORT

Vanligaste frågorna

ZASH POS (FÖR HANDLAREN)

VILKA FÖRDELAR FINNS DET MED MOLNBASERAD KASSA?
Med en molnbaserad kassa kan du sälja saker både i butik och på nätet. T ex så kan du med hjälp av Zash erbjuda kunder att göra förbeställningar och ta betalt när de ej är inne i er butik.
HUR KOMMER JAG IGÅNG MED ZASH?
Registrera ett konto gör ni på vår hemsida och det tar endast ett par minuter att komma igång. Ni kan även be Zash Support om en gratis demo och hjälp med att sätta upp kassan hos er, helt gratis.
KAN JAG ANVÄNDA ZASH I VILKEN BUTIKS MILJÖ SOM HELST?
I dagsläget är Zash mest anpassat för butiker i Hospitality och Service segmentet. Men vi har även kunder i andra segment och affärsområden. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för att ta reda på hur ni bäst kan använda Zash i er miljö.
VILKA BETALMEDEL FUNGERAR MED ZASH?
Cash, Kort och Swish betalningar. Ni kan ta betalt i kassan, eller pusha betalningen till kunden så betalar de i sin Zash Order App. Alla pengar kommer till ert bank konto inom några dagar.
HUR KÖPER JAG ELLER FÖRNYAR MITT ZASH POS ABBONEMANG?
Om ni ej har öppnat ett konto med oss, så skulle detta vara ett bra sätt att komma igång! Så fort ni fått era loggin-detaljer och laddat upp alla era uppgifter, så kommer vi att kontakta er för att sätta upp ett avtal efter era behov och önskemål.
KAN VI ANVÄNDA VÅR EXISTERANDE INLÖSARE OCH KORT TERMINAL MED ZASH POS?
Vi har integrerat oss med flera olika inlösenpartners och banker. Ni kan självklart använda er existerande inlösare och kortterminal, eller så kan vi hjälpa er att sätta upp ett nytt avtal med en av våra partners. Vi kan med stor sannolikhet sänka era transaktionskostnader genom att erbjuda flera andra betalsätt!
ÄR ZASH POS INTEGRERAT MED NÅGRA REVISIONSTJÄNSTER?
Vi jobbar med olika lösningar som är direkt integrerade eller så kan ni få ut rapporter från er Dashboard, som enkelt laddas upp i ert befintliga revisionssystem om vi ej är integrerade redan. Säg bara till vilken lösning ni använder, så kan vi hjälpa er att snabbt och smidigt komma igång. Självklart uppfyller Zash alla Skatteverkets krav och vi hjälper er att registrera kassan med Skatteverket innan ni kommer igång.
KAN MAN FÅ HJÄLP ATT SÄTTA UPP ZASH POS?
Absolut! Om ni har problem att komma igång så hjälper vi till med att sätta upp allt, gratis! Vår plattform är enkel men vi förstår att nya system kan vara svåra att förstå från början. Vi kan också hjälpa till att utbilda er personal som ska använda Zash.

Files

ENGLISH FILES                                             SWEDISH FILES

Zash Broschyr för Handlare                         Produkt Manual

Brochure Zash                                                 Advertising for Zash Order

Nordea-Future_of_payments

 

Video

(Great Britain) Say hi, or raise a ticket?

(Great Britain) Send us a note on hello@zash.com

(Great Britain) Would you like us to contact you instead?